Zugraveli exterioare

Finalizarea unei constructii presupune si zugravirea exteriorului, un element important in personalizarea unei constructii noi sau a uneia renovate
Pentru a obtine un efect maxim se recomanda utilizarea unor materiale ce prin compozitia lor sunt special create pentru a da viata si culoare unui imobil.

Firmele de profil pun la dispozitia consumatorilor o gama alrga de produse ce se caracterizeaza prin rezistenta la coroziune si la factorii de mediu exterior. Zugraveala exterioara se poate realiza cu vopsele lavabile monocolore sau cu cele decorative care permit jocuri cromatice insolite sau modele care personalizeaza exteriorul.


zugraveli exterioare
S-au creat masini speciale cu care se zugraveste exteriorul. Acestea garanteaza o vopsire uniforma si rapida pe suprafete mari.
Noutatile tehnologice din domeniu permit realizarea unei zugraveli decorative cu finisaj final striat sau mat. In realizarea acesteia este necesara o amorsa si aplicarea unui strat de fond.
Finisajul zugravelii se realizeaza cu o vopsea pe baza de copolimeri acrolo-stirenici, aditivi si granule de marmura de 1-3mm.
Acest tip de vopsea nepoluanta se caracterizeaza printr-o aderenta mare la suport si o arie mare de acoperire ; timpul de uscare este redus si rezistenta este maxima la intemperii, pastrand permeabilitatea suportului la aer.
Zugravelile exterioare pot fi combinate cu lucrari de tencuire realizata cu materiale termoizolante atat pentru constructiile noi, cat si intretinerea celor vechi.


Modele zugraveli interioare
Vopsea lavabila antimucegai

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*