WC suspendat

In baile cu dimensiuni mari, eventual familii numeroase o solutie ingenioasa o reprezinta montarea unui wc suspendat. Acest accesoriu se poate monta pe o rama speciala ce poate fi sau nu ingropata in perete in cazul peretilor din BCA. Daca peretele este de beton, se prinde in perete cu dibluri ce se distribuie impreuna cu vasul de wc.
Varianta montarii cu piedestal sau semipiedestal ofera si un spatiu de depozitare.
Lavoarul are dimensiunile de: 50×55 x 60cm cu evacuare verticala sau laterala, in culori diferite: alb, bleu, vernil, negru.
Firma ?Sanitop? ofera posibilitatea montarii unui wc suspendat si a unei chiuvete suplimentare in orice tip de spatiu. Realizat din polypropilena, asigura o buna igienizare, iar distanta de pompare a apei este pe verticala 5m, iar pe orizontala 100m. Se inscrie in normele europene si prin turatia motorului de 2800 rot/min; dupa preferinta poate fi echipat cu sanialarm.
Datorita rezervorului de mare capacitate poate primi si evacua un volum mare de apa, iar motorul rezistent ii permite o uzanta indelungata.
Dimensiunile sale sunt: 512x181x270mm, iar diametrul de refulare este de 22, 28 sau 32cm.
Sistemul ?Sanipack? propune un wc elegant, cu un rezervor de doar 12cm latime, ce poate fi mascat de un perete fals caruia i se lasa o fereastra de acces in perete. Distanta de pompare este de 4m/verticala si 40m/orizontala.
Avantajul este ca intregul sistem este gata facut si eventualele defectiuni se remediaza prin spatiul clapetei.

Covor absorbant pentru baie
Dozator sapun lichid

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*