Vopsea fatade case

Pentru a oferi un plus de frumusete casei, apartamentului tau sau sediului firmei tale se poate apela adesea la vopsirea exteriorului. Trebuie sa alegeti vopseaua in functie de materialul din care este construit imobilul. In sprijinul tau vin firmele care produc si comercializeaza vopsele pentru exterior realizate din compusi ecologici, pe baza de apa.

Din aceasta categorie se numara vopselele cu un grad mare de acoperire si un timp de uscare foarte redus. O vopsea economica pentru exterior este aceea care se adreseaza finisarii constructiilor realizate din beton, zidarie, rigips, ipsos sau var. Se recomanda ca inainte de folosirea acestei vopsele suprafata sa fie tratata cu o amorsa antimucegai sau silicatica pentru mai buna protectie a zidariei. Caracteristicile cautate de beneficiari sunt: aderenta buna la suport ;


vopsea fatade case
aplicarea usoara ; timpul de uscare redus ; permeabilitatea suportului la aer ; caracterul sau nepoluant ; posibilitatile de colorare ; acoperirea perfecta a suprafetei cu cel mult 2 straturi de vopsea. O alta vopsea este cea foarte rezistenta la intemperiile specifice oricarui anotimp, inclusiv razelor UV si a mediului umed cu continut ridicat de sare, specific mediului marin. Aceasta vopsea se poate aplica pe suprafata tratata anterior cu o amorsa cu bidineaua, cu trafaletul sau cu buretele. Cutia are 25kg vopsea si acoperirea suprafetei este de 7mp/kg/strat.


Scule de zugravit
Modele zugraveli interioare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*