amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere

Veioze de birou | Corpuri de iluminat


Veiozele de birou se clasifica in mai multe tipuri de modele precum: modele Tiffany, Banker, moderne si clasic. Prezentul articol are ca scop prezentarea lampilor de birou astfel incat sa va puteti gasi veioza care vi se potriveste cel mai bine.

Veioze de birou Tiffany

veioza birou Tiffany

Stilul de veioze de birou Tiffany este probabil cel mai unic stil pe care il veti intalni vreodata. Tiffany a creat lampi unice din sticla colorata prin pete la sfarsitul secolului trecut. Stilul de lampi de birou Tiffany este disponibil in modele de metal sau de lemn, cu sau fara brate extensibile ajustabile si deseori sunt insotite de ornamente metalice si abajur de sticla.Veioze de birou Banker

veioza birou Banker

Veiozele de birou Banker sunt veiozele cu abajur de sticla verde si cu lant de pornire/oprire auriu, aceste veioze ne duc cu gandul la vremuri demult apuse. Folosite la inceput de bankerii care studiau cu atentie registrele bancare, veiozele de birou Banker imprastiau o lumina puternica pentru a ilumina zona de lucru. De atunci si pana acum aceste veioze s-au transformat si pe langa lumina clasica verde au aparut si veioze ce distribuie o lumina aurie. De asemenea modelele moderne includ un brat reglabil pentru ajustarea luminii distribuite.
Veioze moderne

veioza birou moderna

Un design de veioza moderna de birou este cel ce deriva din modelul contemporan sau traditional al unei lampi de birou in ceea ce priveste functionalitatea si o abordare minimalista din punctul de vedere al formei. Exista mii si mii de stiluri iar unele pot fi considerate chiar veioze normale de birou, important este sa va gasiti veioza ideala pentru dvs.. Veiozele moderne incorporeaza un amestec unic de stiinta si arta transformandu-le intr-o fuziune de frumusete si functionalitate. Se foloseste din ce in ce mai des inoxul pentru bratul lampii.
Veioze clasice de birou

veioza birou clasica

Atunci cand aveti nevoie de a veioza de birou in casa dvs, iar nevoile dvs. de design sunt simple, o lampa clasica este cea mai buna alegere. Majoritatea lampilor clasice de birou sunt ornate cu ciucuri in jurul abajurului si au abajurul din material textil. Altele sunt mai minimaliste cu nuante de alb pe un fundal negru.


Amenajari, Decoratiuni