Veioze din lemn

Lemnul reprezinta un material elegant si rezistent din care se pot confectiona si veioze.
Prin structura si rezistenta prezinta siguranta. Veiozele din lemn special create pentru camerele copiilor se caracterizeaza printr-un colorit viu, rezistenta la manipulare si utilizare si stabilitate.

Piciorul din lemn masiv are forma de floare, borcan, plosca, etc, ce imita elemente placute copiilor; iar abajurul este realizat din sticla, panza sau plastic. Colorate si lacuite, reprezinta un element decorativ nostim; datorita coloritului specific sunt destinate camerelor pentru baieti sau pentru fete.
Butonul de aprindere/stingere este ampalsat in piciorul de sustinere, astfel incat sa se evite orice accidente.
Veiozele din lemn pentru decorarea si luminarea unui spatiu interior amenajat in stil clasic, au maiestria si arta puse in slujba realizarii unui suport inalt si a unui abajur cu dantelarii si incrustatii.
Piciorul de sustinere poate fi asemenea unei cupe, a unui pocal sau alte forme elegante care asigura particularizarea obiectului ca element decorativ.
In general culoarea este naturala, finisajele cu lac sau bait protejeaza veioza de factorii externi.
Butonul ofera posibilitatea de a mari sau micsora intensitatea luminii. Abajurul poate fi din panza, matase sau lemn traforat, in aceeasi nuanta cu suportul sau intr-o combinatie de nuante calde.
Veiozele din lemn traforat, au sustinerea din lemn, iar lumina patrunde prin delicatele modele ale abajurului.


Spoturi pentru baie
Veioze moderne

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*