Veioza cu picior si abajur mat

In interiorul camerelor de locuit este necesar ca pe langa corpul de iluminat din tavan, care asigura difuzarea luminii in intreaga incapere sa se utilizeze veiozele care asigura lumina pentru un spatiu restrans al camerei.

In categoria veiozelor sunt cele cu picior si abajur mat.
Piciorul poate fi realizat din lemn natural, cu modele si incrustatii sau simplu baituit, lacuit sau vopsit accesorizat cu abajur din sticla mata sau material semitransparent.
Veiozele care creeaza un stil romantic sunt cele cu picior confectionat din fier forjat vopsit in camp electrostatic in culorile: negru, auriu sau argintiu.
Din cauza greutatii piciorului, aceste veioze sunt foarte stabile, iar formele acestuia sunt simple, cu inflorituri si modele unicat. Abajurul poate fi realizat din sticla mata sau colorata in forme si modele diverse.
Mecanismul pentru deschidere/inchidere a luminii este montat la baza piciorului sau imediat sub abajur.
Veioza cu picior din metal cromat se potriveste interioarelor moderne, iar abajurul mat poate fi din sticla mata, sticla colorata sau matase in nuante coloristice diferite, asortandu-se coloritului din camera.
Abajururile mate ale veiozelor difuzeaza lumina in camera cu intensitate redusa, asigurand un mediu ambiental familiar si discret.
Utilizata in special pentru a pune in valoare un colt al camerei sau un obiect de arta, acest tip de veioze sunt potrivite pentru a realiza o atmosfera placuta, intima in interior.


Spoturi pentru baie
Veioze moderne

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*