Usi exterioare de lemn

Usa de intrare intr-o casa sau apartament da o nota locatarului. Pe langa faptul ca este un mijloc de a proteja locatarii de intemperiile vremii, ii protejeaza de eventuale efractii.

Usile exterioare confectionate din lemn masiv sau din lemn stratificat garanteaza atat estetica acesteia, cat si trainicia. Rezistenta acestor usi genereaza atat o izolare fonica dar  si termica a locuintei.


 


Usa exterioara de lemn


 


Variatatea modelelor oferite de firme este comparabila cu varietatea gusturilor clientilor. Usile din lemn masiv care pastreaza culoarea naturala a lemnului ofera casei eleganta.


Culorile deschise sau inchise(nuc, cires, mahon) aduc un grad sporit de frumusete arhitecturii casei. Stejarul este un lemn de esenta tare adesea utilizat in confectionarea usilor exterioare. El este tratat cu substante speciale pe baza de apa care-i confera rezistenta in timp chiar cateva zeci de ani.


 


Usile exterioare de lemn pot fi confectionate din lemn, iar in montura lor sa se adauge sticla. Modelele sunt variate, dupa dorinta clientilor. Nu este recomandat sa se adauge oglinzi, deoarece strica apectul estetic.


 


Usile confectionate din lemn stratificat au ca valoare buna etanseizare, coloritul variat si rezistenta la temperaturile ridicate sau scazute, data de substantele folosite in realizarea tocurilor si a foilor de usi.


Intretinerea curateniei acestora este simpla, putand fi sterse cu substante pentru curatarea mobilei.


Noua gama de usi antiefractie - 2010
Usi glisante pentru usi interioare sau dressing

3 Comments

 1. Buna ziua,

  Ma intereseaza sa stiu un pret aproximativ la o usa de exterior cu dimensiunile 1550×2400 cu arcada si doi pui.

  Cu stima,
  Gabi Trasnea

 2. M-ar interesa o usa din lemn masiv, stejar , de exterior pt apartament cu dimensiunile :
  – inaltime toc 220 cm ;
  – latime toc 106 cm ;
  – grosime toc/adancime 47 cm .
  Se poate aproxima un pret?
  Astept un raspuns.
  Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*