Usi de sticla

Designul oferit de cei care realizeaza usi din sticla acopera varietatea gusturilor. De la usile simple, la cele care au modele florale sau geometrice. Satinarea cu crom este o metoda ingenioasa prin care sticla de cristal clar capata forme si nuante unice.


O alta categorie de usi sunt cele satinate pe ambele fete cu vopsea opalescenta arsa pe sticla. Usile din sticla satinata cu otel special au o estetica unica generata de alaturarea celor doua elemente aparent opuse:sticla si metalul. Usile de sticla glisante confera spatiu si lumina. 


Usa de sticlaFireste ca si aceste usi au partile componente necesare utilizarii lor si sigurantei pentru care sunt folosite. Au profile usor adaptabile la marginea sticlei, care nu necesita alte prelucrari suplimentare. Manerele, balamalele, amortizoarele sistemele de inchidere si asigurare, sunt realizate din metal special, mat sau lucios sau silicon. Butonii sau manerele pentru usi de sticla, feroneria si conectorii pentru usi de sticla au un design fin si delicat, dar permit o utilizare indelungata a produsului. Amortizorul ingropat in pardoseala permite inchiderea usii cu un design placut. Gama variata de usi de sticla colorata sau reflexiva face ca usile de sticla sa intre din ce in ce mai mult in interioarele caselor.
Oricare ar fi alegerea facuta de dumneavoastra in privinta formei sau designului este indicat ca o firma specializata sa monteze aceste usi. Intretinerea lor presupune o simpla pulverizare cu un produs special de curatare a sticlei si stergerea cu un material moale si uscat.


Noua gama de usi antiefractie - 2010
Usi glisante pentru usi interioare sau dressing

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*