Usi de exterior metalice | Modele si poze

Usa exterioara este “poarta” dintre intimitate si lumea exterioara. Acest lucru impune utilizarea unei usi care sa asigure atat siguranta locatarilor casei, cat si un design placut in armonie cu imobilul in sine.


Usile exterioare sunt disponibile pe piata intr-o mare paleta coloristica astfel ca se potrivesc oricarui model de casa. Pe langa faptul ca sunt foarte estetice, usile metalice de exterior sunt si foarte sigure datorita sistemului special de inchidere a yalelor.


usa metalica exterior


Feroneria are de asemenea un dublu scop. Unul este acela de asigurare a unui aspect placut ; cel de al doilea este sistemul sigur de incuiere a broastei. Unele usi sunt prevazute cu un sistem de inchidere in 3 directii cu maner “colombo” sau ” hoppe ” ; sau altele cu sistemul de inchidere in 4 directii sistem cilindru si shild de protectie.


Sigurantele duble, blindajele suplimentare, tijele de inchidere verticala sunt tot atatea forme de protectie la care fiecare persoana poate opta in cazul alegerii usii potrivite pentru locuinta sa.


Tendintele de schimbare a vietii cotidiene, preferintele tot mai diverse a cetatenilor ca si posibilitatile tehnologiei moderne sunt tot atatea optiuni de alegere a unei usi potrivite .


Usi de sticla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*