Usi celulare de interior

Aspectul interiorului unei locuinte sau a oricarei incinte este desavarsit prin montarea unor usi elegante. Usile celulare reprezinta alegerea perfecta pentru finisarea interioarelor. Realizate din lemn stratificat si furniruit, cu modele diversificate de sticla mata sau colorata incastrata in tablia usii, observam stiluri ingenioase de montare a sticlei si a decupajului.
Pentru cei care doresc mai multa sticla pentru a patrunde lumina in hol, se recomanda usile cu decupaj pe tablie de banda dubla sau tripla pentru sticla mata.
Din fabricatie usile se livreaza cu toc si balamale si locas pentru broasca. Pentru montarea usilor cu pervaz, acesta se livreaza separat, fiind realizat din PAL furniruit sau lemn cu furnir natural din: tei, stejar, cires, etc, in nuanta usii.
Pentru montarea acestui tip de usa este necesar ca golul din zid sa aiba dimensiunile standard 720-820-920/2080cm pentru a permite montarea captuselii in spatele tocului si inchiderea cu pervaz fata/spate a intregului ansamblu.
Usile celulare pline sau cu decupaj sunt rezistente la aburi si diferente de temperatura interioara si la solicitari dese inchidere/deschidere, nu se deformeaza in timp si nu isi pierd culoarea si luciul in timp.
Datorita materialului din care sunt realizate au culori diferite, de la alb, maro, roscat, la wenge putand fi asortate oricarui tip de decorare interioara. Pentru usile cu marimi si forme atipice se poate da comanda speciala.

Usi de intrare confectionate din lemn masiv
Pervaze usi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*