Uscator de maini

Utilizat indeosebi in incinta bailor si bucatariilor din restaurante, hoteluri sau altor institutii, uscatoarele de maini ofera un confort sporit prin uscarea eficienta, igienica si rapida a mainilor. Se poate monta si in locuinte, reducand simtitor necesitatea utilizarii prosoapelor. Firmele producatoare ofera o gama larga de tipuri de uscatoare de acest gen, confectionate din plastic, inox sau aluminiu.

Carcasa eleganta si de mici dimensiuni, 192x270x240 mm, permite montarea acestora fara a diminua aspectul design-ului din spatiul in care este utilizat. Eficienta sporita a uscatoarelor de acest tip este reprezentata prin consumul mic de energie, reactie rapida la pornire, oprire automata dupa 30 de secunde, nivel de zgomot mic si aspect estetic.
Sistemul de prindere poate fi clasic sau antifurt,cu senzor de interferenta, iar jetul puternic de aer cald permite o uscare rapida.
Un alt tip de uscator de maini are in componenta sa capul mobil ce se poate utiliza ca uscator de par cu doua trepte de itensitate, eficient si practic pentru camerele de hotel.
Uscatoarele de maini cu buton cu temporizator, realizate din inox sau aluminiu satinat reprezinta o alta varianta posibila ce se poate utiliza in spatii publice sau in locuinta, avand putere de 1500-2500W. Pentru spatiile mai aglomerate se pot utiliza uscatoarele de maini cu motor cu doua turbine, cu putere de 2100W, realizat din inox satinat, cu aceleasi caracteristici performante ca si cele cu o turbina.

Baterii de dus
Reconditionare cada baie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*