Treceri de pardoseala

Trecerile de pardoseala au rolul de a face trecerea eleganta dintre doua suprafete din acelasi material sau materiale diferite. Astfel, trecerile de pardoseala sunt realizate din PVC pe suprafata caruia s-a aplicat un strat de folie in nuanta lemnoasa in diverse culori si nuante.
Datorita coloritului, trecerile de pardoseala pot sa estompeze legatura dintre doua nuante de parchet din aceeasi camera sau jocurile coloristice realizate cu parchet melaminat din aceeasi incapere.
La fel de bine acest element de legatura poate face trecerea dintre dusumea si parchet melaminat din doua spatii diferite.
Se fixeaza cu ajutorul adezivului special creeat si are cateva caracteristici: l=30 mm, 28 mm, 40 mm; L= 0,9 m – 1,8 m- 2,7 m; h=8 mm.
Trecerile de pardoseala pot fi confectionate si din elox sau alama regala.
Ele reprezinta solutia tehnica si eleganta de finisare a suprafetei pardoselii. Rezistente si fiabile, delimiteaza elegant delimitarile din pardoseala avand capacitatea de a prelua tensiunile ce se creeaza la nivelul placilor din cauza diferentelor de temperatura si a solicitarilor mecanice.
Profilul T din eloxALUM20 este inserat cu adeziv poliuretanic si permite acomodarea placilor de marmura, granit, parchet, lemn sau ceramica; asortarea se face usor datorita gamei largi de culori.
In cazul in care doriti profile din alama regala, aceasta are aceleasi caracteristici fiabile care permite utilizarea in interior sau exterior facand treceri dintre diverse materiale.

Parchet laminat rezistent la apa
Parchet alb lucios

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*