Tevi pentru gaze

Tevile pentru gaze sunt utilizate in scopul conectarii la gazul metan atat in instalatiile industriale, cat si in cele casnice. Dupa forma pe care o au intalnim in magazine tevi: a) rotunde; b) patrate, c) trase. Acestea pot fi confectionate din cupru: dure sau moi, izolate sau protejate.
Teava din cupru dura nu este flexibila si are suprafata din interior protejata anticoroziv; tevile din cupru flexibile, permit accesul in spatii inguste, putand suferi indoiri, fara sa-si piarda din calitati.
Tevile din cupru cu izolatie din PE sunt utilizate atat pentru instalatiile de gaz, cat si pentru cele de apa sau incalzire.
Tevile negre si zincate sunt realizate din otel, au forma patrata sau rotunda, nu sunt flexibile, au diametrul mare si sunt utilizate in bransarea la retelele principale.
Tevile din otel inoxidabil sunt utilizate pentru gaze (ind. chimica, transporturi, constructii, etc).
Rotunde sau patrate asigura un circuit perfect datorita calitatilor anticorozive; motiv pentru care se utilizeaza si in transportul substantelor periculoase si neutralizarea lor.
Dupa tehnologia folosita in fabricatie sunt: fara sudura (trase) care se realizeaza prin laminare la cald sau extrudare; sau cu sudura longitudinala pentru diametre mici si in spirala pentru diametre mari.
Tevile pentru gaz din cupru cu conectori autoblocanti pot fi utilizate in instalatiile casnice, dar si pe vapoare, iahturi, etc. prezinta maxima siguranta in utilizare.

Avantajele sapelor mecanizate
Contor de gaze industrial

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*