Teava de cupru

Cuprul este un material rezistent pentru sute de ani, reprezentand civilizatia romana.
Datorita multiplelor sale proprietati joaca un rol important in viata moderna. Utilizarea cuprului reprezinta un factor de protectie a mediului, fiind un metal foarte raspandit.

Ca utilizare, se regaseste in constructii, dar si ca material pentru obiecte ornamentale. Teava de cupru este testata stiintific si este certificata calitativ in vederea utilizarii in orice segment al instalatiilor sanitare si de incalzire.


teava de cupru


Tevile din cupru se caracterizeaza printr-o durata de viata nelimitata, rezistenta la presiune, la temperaturi ridicate sau scazute si la foc.
Cu precadere tevile din cupru se utilizeaza in realizarea instalatiilor de racire si climatizare, dar testele facute asigura o buna functionare a acestora si pentru instalatiile termice. Tevile sunt in forma de bara sau colac ; din cupru moale, dur sau semidur. Tevile de cupru sunt simple sau protejate cu un invelis din PVC special.
Acest invelis ii confera rezistenta la factorii externi mecanici sau chimici, impiedicand si coroziunea exterioara in timp. Teava de cupru colac izolata mecanic se gaseste cu trei diametre :15 ;18 sau 22mm, iar grosimea peretelui este de 1mm. In functie de grosimea peretelui, se observa tevi ce pot fi utilizate in realizarea instalatiilor sanitare, permitand trecerea prin instalatie a unei cantitati diferite de apa in functie de presiunea suportata : 37P ; 43P; 64P; 54P(bar).


Clase de beton
Zidaria portanta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*