Tavane fotoluminiscente cu model cer instelat pentru camera copiilor

ARTICOL ADAUGAT DE FIRMA


INOVATIV CONSTRUCT


E-mail: contact@inovativconstuct.ro


Web: shopinovativ.ro


O modalitate inedita de a aduce atmosfera de basm si feerie in camera unui copil este prin realizarea unui tavan fotoluminiscent cu modele cer instelat, zane etc


Tavanul fals din polistiren “Fairy night” cu stelute si zane vizibile in intuneric creaza in orice camera un spectaculos cer plin cu stele. Lumineaza in intuneric peste 8 ore – lumina discreta! Efect magic garantat – stelutele sunt vizibile numai in intuneric.


 


 Tavan fotoluminiscent zane


 


Cu plafonul cu model cu nori veseli puteti aduce cerul noptii in casa dumneavoastra sa lumineze pe tavan. In prezenta luminii arata ca un tavan fals obisnuit.


 


 Tavan fotoluminiscent norisori


Pentru reincarcare va recomandam sa folositi lumina solara directa (minim 15 minute), tuburi fluorescente (cu lumina alba sau violet) sau becuri tip economizor cu lumina rece – minim 25 minute de expunere. Becurile normale cu incandescenta nu sunt recomandate pentru reincarcare. Produsul, plafon fals din polistiren, este non-toxic, nu contine fosfor, metale grele sau compusi chimici periculosi sanatatii sau mediului inconjurator.


 


Instructiuni de montaj:


Suportul sau tavanul pe care se monteaza placile de plafon fals trebuie sa fie uscat, curat si stabil. Pentru un montaj corect se recomanda sa incepeti montajul din centrul camerei catre laterale. Pentru a afla centrul camerei intindeti doua snururi in “X” pe tavan pornind din colturile camerei.


La placile cu sageata pe spate este recomandat sa le lipiti pe toate cu sageata in aceeasi directie. Pentru lipire utilizati un adeziv pentru placi de polistiren fara solventi.


Efectul luminos se pierde daca produsul este vopsit sau zugravit.


 


Utilizare: amenajari interioare, camera copilului, dormitoare, bai (deasupra cazii de baie), gradinite, hoteluri, birouri, cluburi, etc.


 


Speram ca acest articol sa va ajutat in amenajarea unui tavan superb in locuinta dumneavoastra.


Lambriuri din lemn | pentru interior si exterior

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*