Suport prosoape

Din dorinta de a eficientiza spatiile bailor sau pentru a oferi concomitent un plus de eleganta, creatorii de mobilier si accesorii pentru baie s-au intrecut in originalitate. In magazinele de resort gasim produse indigene sau din import care au ca scop agatarea prosoapelor.

Materialele din care sunt confectionate accesoriile sunt : inox, metal cromat satinat sau mat, lemn tratat special impotriva umezelii. In acest sens observam suporturi cu linie clasica sau moderna, ce se pot utiliza in baile de mari sau mici dimensiuni. Atrage atentia suportul lamelar din inox satinat, cu dibluri de prindere din acelasi material.


suport prosoape
O alta varianta o reprezinta suportul in forma de inel, realizat din acelasi material. Suporturile duble permit asezarea a doua sau mai multor prosoape pe doua bare orizontale, la distanta de 5cm, prinse de un suport din otel satinat.
Pentru familiile numeroase este recomandata folosirea suportului din aluminiu inoxidabil compus din 5 bare transversale si 4 carlige care se poate monta pe perete sau pe usa. O varianta noua este suportul din alama si lemn, care se monteaza cu un capat pe perete, capatul celalalt permitand asezarea prosopului pe o bara usor ondulata.
Varianta unei bare transversale curbate, montata pe perete, realizata din alama satinata reprezinta o alegere pentru o baie clasica ; dimensiuni :L=41/ D=3/l=7,5cm. Suportul ingenios pentru prosop si hartie igienica fixat pe perete cu brat mobil, este realizat din inox satinat.


Dusuri pentru baie
Sisteme de incalzire electrice

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*