Suport prosoape

Suportul pentru prosoape reprezinta un accesoriu functional. In functie de spatiul disponibil, de numarul membrilor familiei si de dorinta fiecaruia, se poate alege modelul. Pentru un spatiu mic se poate utiliza suportul cu 3-5 rafturi realizate din bare subtiri de aluminiu sau metal cromat dispuse orizontal pe doua bare ce se fixeaza pe perete.

Suporturile in forma de inel se monteaza pe perete la inaltimi diferite, iar in inelul mobil din metal cromat se agata prosopul.
Pentru eleganta si functionalitate se pot monta langa chiuveta suportul cu o bara mobila realizat din otel sau metal cromat.
In cazul unei familii numeroase si a unui spatiu generos, se pot utiliza suporturile cu 5-7 bare fixe orizontale, montate pe doua bare suport verticale din metal cromat. In cazul in care baia este amenajata cu mobilier din lemn tratat cu solutii impotriva umezelii se pot utiliza suporturi pentru prosoape din acelasi material, in forma de bare fixe sau mobile cu fixare pe perete sau pe corpul chiuvetei.
Pentru ca iarna sa aveti prosoapele calde se pot utiliza doi suporti din aluminiu ce se monteaza pe lateralele caloriferului.
Nu necesita spatiu si se pot monta pe orice tip de calorifer. Pentru baile mari sau mici suportul cu fixare verticala pe perete sau pe mobilier compus din trei bare mobile de dimensiuni diferite este modern si elegant.
Realizat din otel nichelat, are in componenta si suruburile de prindere a elementelor, oferind un design elegant incaperii.

Covor absorbant pentru baie
Dozator sapun lichid

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*