Suport de haine

In special in anotimpul friguros este bine ca in interiorul locuintelor sa existe suporturi pentru haine.Acestea pot avea o larga varietate de forme, fiind realizate din lemn, PVC , fier forjat sau metal, in functie de preferinte. Forma acestora este foarte variata, incepand de la clasicul cuier, la care pot fi atasate umerase, pana la suporturile verticale special confectionate pentru sustinerea unei singure haine.

Aceste obiecte pot fi regasite de la interiorul locuintei, pana la camerele de hotel, casele de vacanta sau salile de sedinte, magazine, birouri sau cabinete.
Suporturile pentru haine pot fi agatate de usi, pot fi in forma de bara metalica ce permite agatarea mai multor umerase sau cele tip valet confectionate din lemn sau metal cromat: l=47cm /a=30cm /h=100cm pe care se pot aseza 1-2 haine la inaltimi diferite.
Aceste obiecte pot fi achizitionate din magazinele de resort alegand dintre modelele puse la dispozitie sau pot fi confectionate la comanda in functie de locul si spatiul disponibil.
Suporturile pentru haine individuale sau duble pot avea huse destinate costumelor sau hainelor mai sensibile la agentii externi (praf, umezeala, raze UV)
Acestea se livreaza cu umerasul si husa cu fermoar si are forma si dimensiune standard: l=60cm, L=1,10cm.
Suporturile de haine realizate din inox, pentru masina au forma de umeras clasic si clame de prindere a pantalonilor/fustelor si se ataseaza cu doua clipsuri de plastic la tetierele scaunelor.

Mobila crem
Mobila din lemn masiv de pin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*