Stucco venetiano

Stucco venetiano reprezinta un stil de zugravire a interiorului in care se foloseste tehnica maestrilor decorativi din secolele trecute imbinata cu materiale adaptate exigentelor contemporane. Prin acest procedeu peretii vor primi culoare si originalitate.

Acest model de zugraveli interioare imita marmura slefuita cu aspect lucios sau satinat.Se poate aplica pe orice tip de suprafete interioare : beton, caramida, metal, lemn, zugraveli vechi, glet sau var, pe suprafete supuse umiditatii sporite dar care nu intra in contact direct cu apa.


stucco veneziano
Vopseaua este in dispersie apoasa pe baza de rasina acrilica, format din stratul de fond (grundul) si stratul de efect decorativ.
Au aspect de pasta vascoasa omogena ce nu trebuie diluate la folosire. Pasii necesari vopsirii presupun : suprafata pentru vopsire trebuie sa fie uscata ; se aplica unul sau doua straturi de fond (grund) ; dupa uscarea ei completa se aplica primul strat de vopsea stucco ; dupa uscare se mai aplica un strat subtire.
Pentru obtinerea efectului lucios se finiseaza cu un strat subtire de ceara speciala ce are si rol protector.
Acest tip de vopsea se distribuie in galeti de 5-20kg si este realizat in 28 de nuante : migdala, galben luminos, gheata, rosu coral, fildes, dafin, verde mar, caisa, petrol, etc.
Acest tip de zugraveala se poate realiza pe un perete sau pe tavan, ca element decorativ pe o zona a peretelui sau pe stalpi interiori. Se poate utiliza in locuinte, in hoteluri sau in institutii.


Vopsea lavabila antimucegai
Amorsa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*