Structuri metalice usoare

Structurile metalice usoare reprezinta o tehnica noua in constructii practicata de mult timp in alte tari europene si care a patruns si la noi. Aceste structuri permit realizarea unor constructii (case, hale, depozite, etc.) stabile si durabile cu o mare economie de timp. Structurile metalice usoare pot fi realizate din otel, un material omogen si are aceleasi proprietati fizice si mecanice in toate planurile si directiile, oferind ansamblului rezistenta
Otelul este elastic si flexibil permitand un raport bun intre greutatea structurii si rezistenta acesteia.
Utilizandu-se structurile din otel in constructii se reduce substantial timpul de executie, pot fi transportate si montate indiferent de factorii climaterici devenind o alternativa solicitata in constructiile realizate indeosebi in zonele seismice.
In realizarea constructiei toate suprafetele exterioare si interioare se realizeaza asemenea unei constructii traditionale.
Suprafetele exterioare/interioare pot fi realizate din caramida, BCA, stuc, piatra, etc.
La constructia halelor se folosesc structuri confectionate din profile usoare zincate sau din otel galvanizat.
Marimea structurilor poate fi standard sau confectionate cu alte dimensiuni. Halele metalice tip cort, cu intindere mare realizate din structuri metalice din otel vopsita in camp electrostatic si invelite cu prelata din tesatura de poliester impregnata cu PVC, ceea ce le ofera rezistenta la factorii de mediu si o estetica aparte.

Tipuri si modele de case de vacanta
Robineti de gaz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*