Stofa pentru tapiterie

In orice incapere tapiteria este cea care determina in mare masura stilul, coloristica si aspectul de ansamblu. In functie de material si culoare acestea sunt destinate mobilelor stil, celor pentru tineret sau clasice.

Datorita culorilor, texturilor si modelelor se pot asorta cu usurinta oricarui stil pe care doriti sa-l creati in incapere. Stofele model sac realizate din 52%bumbac, 35% acrilic si 13% polyester sunt rezistente, usor de intretinut si prezinta o diversitate de 18 culori si nuante: kaki, maro, crem, bej, verde, etc.


stofa tapiterie
Alte tipuri de stofa sunt uni, realizate 100% din lana, iar textura tesaturii este durabila si elastica cu latimea de 1,50cm.
Aceasta categorie de material este realizata in nuante uni, intr-o varietate de 12 culori. Stofa plusata destinata mobilierului stil se caracterizeaza prin densitate mare, rezistenta prin urzeala de fire de bumbac.
Alt tip de stofa este cea din bumbac a carei rezistenta este sporita datorita modelului iesit in reli-ef dintre urzeala si firul de tesatura compozitie 39% acrilic si 61% bumbac.
Tesaturile de stofa imprimate reprezinta o alta varianta prin care imbinarea celor doua culori si modelul realizat se asorteaza oricarui tip de mobilier.
Stofa ? Jaquard ? italian cu latimi de 1,5m sau 2,8m, cu modele englezesti reprezinta o noutate pe piata romaneasca.
Stofele cu imprimeuri realizate din combinatii de acril si bumbac pot fi in dungi, tabla de sah bicolor sau cu imprimeuri florale maro – auriu, bej – grena.


 


Fotolii pat
Canapele coltare din piele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*