Sticla pictata manual

Obiectele decorative realizate manual reprezinta o achizitie importanta pentru orice locuinta. La rang de cinste se afla elementele decorative realizate din sticla pictata. Acestea se gasesc intr-o gama larga, incepand de la obiecte de podoaba, pana la obiecte decorative sau servicii de ceai sau cafea.
Dintre obiectele decorative care fac deliciul oricarei locuinte se situeaza vazele pentru flori.Acestea pe langa aspectul practic, au un plus de valoare pentru ca si atunci cand nu au flori, impodobesc spatiul. In egala masura se pot utiliza ca obiecte decorative farfurii cu forme clasice sau atipice care se odihnesc pe o masuta in living sau pe hol sau reprezinta suport pentru prajituri sau bomboane. Suporturile pentru lumanari inalte sau joase, langa care se pot accesoriza boluri din sticla pictata reprezinta un decor elegant pentru o sarbatoare in familie. Carafele pentru vin sau serviciile de ceai si cafea din sticla pictata manual adauga un plus de rafinament gazdei cand sunt utilizate.
Bomboniere sau zaharnite din sticla pictata in culori pastelate, tavita si farfurioara pentru prajiturile servite la cafea amintesc de eleganta secolului XIX. Elementele decorative pictate pe obiectele mai sus amintite pot avea culori diferite. Pastelate sau doar cu motive geometrice sau florale bicolor atrag atentia asupra interiorului si ii ofera personalitate. Achizitia unor elemente decorative de acest gen pot sa aduca un plus de culoare in interior.

Idei de birouri frumoase in spatii neprietenoase
Pietris decorativ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*