Spoturi pentru baie

In baie lumina poate sa cada direct din tavan, dar e mai potrivit sa montati spoturi. Acestea sunt realizate din materiale rezistente la umezeala, cu un aspect estetic elegant.
Spoturile destinate bailor pot fi aparente sau incastrate. Spoturile luminoase aparente sunt realizate din metal cromat, tratat cu substante anticorozive, reglabile sau fixe.
Forma lor poate fi rotunda sau alungita, iar lumina poate fi alba sau colorata ( mov, albastru).
In cazul spoturilor incastrabile, acestea pot fi fixe sau reglabile si sunt compuse din partea metalica ce se introduce in perete si accesoriul care protejeaza becul.
Acest accesoriu decorativ poate avea forma rotunda, patrata, hexagonala sau triunghiulara, asemeni formei becului pe care il protejeaza.
Materialul din care este realizat accesoriul poate fi crom, plastic sau zamak, cu o paleta coloristica larga: alb, negru, fumuriu, aramiu, argintiu sau gri metalizat, in functie de preferinte si coloritul interiorului baii.
Becurile incandescente care asigura iluminatul pot fi de 50, 60 sau 65W. In cazul in care preferati o baie decorata in stil clasic, spoturile luminoase pot fi aparente, albe sau argintii, montate deasupra oglinzii sau a dulapiorului cu oglinda.
Pentru baile decorate in stil modern spoturile pot fi incastrate in perete, in peretele aparent zidit deasupra oglinzii sau pe lungimea cazii.
Se pot monta spoturi luminoase si pe peretele opus oglinzii, lumina reflectandu-se si sporind luminozitatea.

Corpuri de iluminat pentru baie
Veioze din lemn

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*