Sisteme de incalzire electrice

Pentru incalzirea unei locuinte sunt mai multe optiuni.Una dintre ele o constituie alegerea unui sistem de incalzire electrica. Acesta poate fi realizat prin : a) pardoseala, b) centrala electrica, c) panouri electrice de incalzire cu unde infrarosii. Incalzirea electrica prin pardoseala se poate monta la constructiile noi, dar si la cele vechi.

Acest sistem asigura confortul caloric prin distributia optima a temperaturii pe verticala si posibilitatea de control a climatului interior chiar si pentru fiecare incapere separat. Centralele electrice de acest tip au panou de comanda electro-mecanic ce permite reglajul temperaturii pe tur, cu 5 trepte de caldura  intre 6-16KW si 18KW ~96KW.


sistem electric de incalzire
Avantajele folosirii acestui sistem constau in distributia uniforma a caldurii in functie de optiunea dorita, climat interior confortabil si lipsa curentilor de aer, spatiu de decorare datorita lipsei tevilor si caloriferelor.
Centralele electrice  ofera concomitent caldura si apa calda menajera.Functioneaza pe baza circuitului de apa calda fortata si prepara agentul termic cu ajutorul unei pompe de circulatie, care apoi este distribuit in corpurile de incalzire. Centrala si pompa au functionari secventiale care duc la economie de energie.
Panourile electrice cu unde infrarosii reprezinta sistemele prin care este captata si utilizata caldura solara. Se monteaza usor pe toate tipurile de constructii, poate fi utilizata ca incalzire principala sau complementara.


Bideu WC
Cazi cu functie de hidromasaj

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*