Sifonier doua usi

In dormitorul de mari sau mici dimensiuni un dulap cu doua usi este ideal pentru asezarea hainelor. Acesta este compus din doua compartimente pentru haine, unul cu rafturi reglabile ca inaltime, altul cu bara pentru umerase.


O alta varianta posibila a acestui tip de dulap este cu doua sertare in partea de jos, sau cu doua compartimente in partea de sus cu usi cu deschidere individuala. Dimensiunile sifonierului il recomanda pentru orice spatiu : L=210cm/l=80cm/a=51cm.
sifonier cu doua usi
Materialele din care poate fi realizat sunt diferite, in functie de mobilierul deja existent in camera sau cel care va compune dormitorul.In magazine se gasesc sifoniere realizate din PAL melaminat cu cant ABS sau furniruit, in culori vii sau in nuanta lemnului de cires, fag, wenge.
Accesoriile sunt din metal cromat, PVC sau butoane din lemn in nuanta dulapului. Usile pot fi glisante sau cu deschidere laterala. Dulapurile realizate din lemn de brad lacuit prezinta avantajul ca se pot asorta cu pardoseala sau cu alte obiecte de mobilier din camera si structura sa rezistenta si eleganta asigura un spatiu potrivit pentru haine prin compartimentare si estetica rafinata.
Dulapul se poate sprijini pe bare inguste din lemn masiv sau pe picioare protejate cu soporturi de plastic pentru a evita alunecarea. Dulapurile din lemn masiv de fag, cu finisaje dupa preferinta din acelasi material pot crea un aspect elegant si clasic interiorului. Intretinerea se face stergandu-se cu o carpa moale.


Dormitor verde | Idei de decorare
Paturi matrimoniale

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*