amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere

Sfaturi pentru renovarea bucatariei


Despre: cateva sfaturi practice referitoare la renovarea bucatariei. Cum sa va cresteti valoarea casei dvs. prin transformarea bucatariei dvs. anoste si vechi intr-o bucatarie vie si frumoasa.
Daca aveti de gand sa va renovati sau doar sa va modificati casa, s-ar putea sa stiti deja ca cea mai buna investitie dar si elementul cel mai important atunci cand vine vorba de vanzarea unei case il reprezinta bucataria . O bucatarie frumoasa poate spori foarte mult farmecul si valoarea casei dvs. , iar in momentul in care aceasta nu arata prea grozav vandabilitatea si valoarea casei se pot transforma intr-o povara greu de dus.

Fie ca doriti sa cresteti valoarea casei dvs. facand-o mai vandabila pe piata, fie ca sau pur si simplu v-ati saturat de vechea dvs. bucatarie , sau de blaturile uzate, daca veti respecta cateva sfaturi simple pentru modificarea bucatariei veti reusi sa transformati acesta incapere veche si anosta intr-una vie si minunata.
bucatarie

Mai intai bugetul si abia, apoi cumparaturile

Inainte de a incepe sa comandati blaturile de bucatarie sau sa faceti teste de culoare, trebuie sa va intocmiti bugetul. Este destul de stresant si de neplacut sa ramaneti fara fonduri la jumatatea etapei de renovare, deci este mai bine sa va protejati financiar inainte de a fi depasiti de situatie.

Mai degraba decat sa adunati laolalta toate cheltuielile , pastrati separate costurile pentru materiale si manopera. In acest fel veti sti cu exactitate cat puteti cheltui si unde se duc banii dvs. . Alte elemente pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand va intocmiti bugetul sunt timpul si erorile. Doar putine lucrari decurg exact asa cum au fost planuite initial si sunt finalizate la timp. Este intelept sa aveti un mic fond de rezerva din care sa fiti pregatiti sa cheltuiti suplimentar ceva timp si bani daca va fi necesar.

Alegeti-va cu grija constructorul

Cunoasteti acele povesti despre constructori care furau din materiale, echipamente, si erau plati fara sa munceasca nimic? Ei bine, unele sunt adevarate! Cu toate ca nu pot fi invinuiti de lege, acestia (cei la care am facut referire mai sus) sunt asemeni unor impostori care uneori pot pacali si cel mai vigilent proprietar.

De asemenea exista multi constructori care isi incalca promisiunile, fac munca de mantuiala si va irosesc timpul de pomana. Asigurati-va ca constructorul pe care l-ati ales este autorizat , asigurat , ca are recomandari bune si mai ales ca va poate arata cateva dintre lucrarile sale anterioare.

Nu va temeti sa cheltuiti bani

Dulapurile, blaturile de bucatarie, aparatura electrocasnica vor fi scumpe daca va doriti ceva trainic si de calitate. Cu toate ca exista cateva modalitati de a economisi , precum alegerea unor blaturi de bucatarie din pal melaminat in defavoarea celebrelor blaturi din marmura sau granit, in final aceasta economie nu va va ajuta sa ajungeti foarte ieftin.

Aceasta strategie, aceea de a nu va zgarci se aplica mai ales daca amenajati bucataria cu scopul de a vinde casa. Cumparatorii cauta cele mai bune materiale, ceea ce inseamna dulapuri facute pe comanda, aparatura electrocasnica de ultima ora, si pardoseli din lemn masiv care arata minunat. Daca va ingrijorati ca veti cheltui prea mult, ei bine trebuie sa va asigur ca amenejarea bucatariei va aduce mai mult decat veti cheltui pentru ea. O bucatarie frumoasa poate adauga cateva mii bune la pretul de vanzare.

Incepeti din timp

Renovarea unei bucatarii nu inseamna numai calcularea costurilor si a timpului pentru finalizarea instalarii unei chiuvete. Cele mai multe materiale vor trebui comandate si livrate ( de aceea este bine sa luati in calcul eventualele intarzieri sau pierderi de colete). Daca va comandati dulapuri sau blaturi de bucatarie cu decupaje speciale, proiectarea acestora poate dura cateva saptamani bune, apoi mai trebuie sa adaugati timpul in care va vor fi livrate piesele comandate si timpul necesar montarii acestora.

Renovarea bucatariei va poate readuce casa la viata. Fie ca instalati doar un blat nou de bucatarie sau va comandati dulapuri, va puteti transforma complet aspectul si valoarea casei dvs.

Renovare placuta!

Amenajari, Decoratiuni