Separator de grasimi sub chiuveta

Separatorul de grasimi destinat montarii sub chiuveta este destinat opririi si separarii grasimilor sau uleiurilor din apa reziduala din bucatariile restaurantelor sau cantinelor.
Se poate utiliza cu succes si in industria alimentara unde se prepara carne si produse din carne. Realizat din inox, cu capac etans, poate fi montat sub orice tip de chiuveta in vederea protejarii sistemului de canalizare si a apelor reziduale.
Stoparea evacurarii grasimilor conduce la o buna protectie a instalatiei de evacuare a apei si la eliminarea colmatarii acesteia, oprind procesul de productie. Separatorul poate fi amplasat in locuri vizibile putand fi cu usurinta curatat periodic.
In functie de volumul cantitatii de grasimi acumulate se poate opta pentru tipul Ney Gras2 pentru 100 de portii pe zi sau Ney Gras5 ce permite acumularea de 25 portii pe zi.
Construite din otel ioxidabil tip 304 sau din otel tip St37 vopsit cu Epoxy, interventia pentru curatare este facila dar nu frecventa.
Un alt tip de separatoare sunt cele construite din polietilena, material durabil si rezistent la coroziune.
Aceste separatoare pot fi numai pentru grasimi, numai pentru amidon sau mixte. Cele mixte au decantorul incorporat cu volum de retentie pentru 4000 de portii zilnic si debit de 1-20l/s.
Principiul decantarii permite evacuarea grasimii si a altor reziduuri. Golirea sa completa se face o data la doua luni in cazul unei utilizari la parametrii maximi.

Baterii pentru bucatarie din inox
Amenajari interioare bucatarii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*