Se poate folosi pluta pentru izolare interioara?

In randul materialelor destinate efectuarii amenajarilor interioare utilizate in tara noastra a intrat de curand un nou material, pluta. Provenita din arborele de pluta, prezinta caracteristici specifice care o recomanda pentru izolatiile interioare cu efecte deosebite, deci ca sa dam un raspuns la intrebarea din titlu ? DA, pluta poate fi folosita la izolarea interioara.

Izolatiile interioare cu pluta pot fi realizate in vederea izolarii termice sau fonice atat in apartamente, cat si in case, vile sau alte spatii. Un alt avantaj al izolatiilor interioare cu pluta il reprezinta proprietatile acestui material natural cu rezistenta crescuta la efectul agentilor chimici si a mucegaiului, fiind si un material ignifug, cu clasa de rezistenta A. Izolatiile interioare cu pluta se recomanda atat pentru pardoseli, cat si pentru pereti sau tavane. Pluta este un material 100% natural, motiv pentru care se recomanda in realizarea izolatiilor locuintelor pentru persoanele ce sufera de astm sau alergii respiratorii. Datorit? naturii sale deosebite, pluta este ?nzestrat? cu propriet??i excelente dintre cele deja mentionate : izolanta termic si fonic, igienica pentru ca nu este atacata de paraziti sau ciuperci, antialergica, si in plus: permeabila la vapori de apa, impermeabila si hidro-repelenta, ignifuga, antistatica, elastica, antiderapanta, si cel mai important : nu are punct de inghet.
Izolatiile interioare cu pluta se realizeaza rapid, peste acest material putand fi aplicate orice alt material destinat finisajelor interioare, fara diminuarea efectului acesteia.

Autor: Editorul ConstructMall C.P.

 

Racord gaze pentru aragaz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*