Schele metalice de fatada

Realizarea fatadei unui imobil sau constructii inalte reprezinta un motiv intemeiat de a utiliza schele metalice. Acestea reprezinta spatiul de siguranta al mesterilor care lucreaza la exterior si un element de protectie pentru persoanele care trec prin zona.
Din ce in ce mai mult se utilizeaza schelele modulare care asigura siguranta si usurinta in montaj si spatiu mic pentru depozitare.

Acest tip de schele au cateva elemente specifice: cadre metalice, diagonale, orizontale, podine zincate, podine cu trapa, parapet de capat schele, scari, ancora si nod de ancorare, carlige de prindere si baze reglabile pe inaltime.
Acest tip de schele metalice permite o inaltime admisa de montaj pentru 24m, iar pentru inaltimi mai mari se folosesc elemente de ancorare suplimentare. Ancorarea asigura un spatiu de 22m patrati, greutatea permisa pe scari si podine fiind de 300 kg, inaltimea unui modul fiind de 2m, iar lungimea de 1,8m.
Alt tip este reprezentat de schelele modulare din otel cu doua variante constructive: transversala de 110 cm sau de 70 cm. Cadrele modulare solidizate prin bare, balustrade si platforme de lucru, iar imbinarile sunt asigurate cu zavoare.
Accesul la diferite nivele se face prin intermediul scarilor si panourilor de podina prevazute cu goluri de trecere si trape de inchidere in conditii de siguranta. Echipamentul permite inaltimi de lucru intre 17-31 m. Aceste schele reprezinta spatii de lucru sigure, montaj usor si eficient.

Avantajele sapelor mecanizate
Contor de gaze industrial

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*