Scaune vizitator

Scaunele de vizitator sunt cele folosite in birouri, sali de sedinta, camere de asteptare ale cabinetelor de avocatura, medicale sau de stomatologie. Acestea se caracterizeaza prin eleganta si rezistenta determinate de structurile folosite : metal cromat sau mat, otel vopsit in camp electrostatic sau structuri de lemn masiv.

Sezutul si spatarul pot fi tapitate cu piele ecologica sau stofa in culori inchise, rezistente la murdarie si praf.


modele scaune vizitator
Forma scaunelor este determinata de :
a) structura pe care este realizat :tip sanie, tip fotoliu sau clasice ;
b) designul oferit de forma sezutului si spatarului : rotunda sau dreapta si spatarul : tapitat sau nu, cu bare orizontale/verticale de sprijin din structuri metalice sau lemnoase, superpozabile.
Unele scaune de acest tip sunt realizate pe structuri metalice vopsite in camp electrostatic in culori inchise : maro, negru cu sezutul si spatarul din plastic durizat perforat sau uniform, in culori diferite, oferind posibilitatea accesorizarii cu covorul, perdeaua sau alte elemente din interior.
Scaunele de acest tip pot sa aiba cotiere sau manere drepte sau rotunjite, sunt fiabile in manevrare, iar unele sunt cu spatar ergonomic ; greutatea nu depaseste 8,2kg, astfel incat sa poata fi manipulate usor.
Modelele cu un design revolutionar sunt cele cu sezutul rabatabil, superpozabile, cu cadru din metal cromat sau vopsit electrostatic, cu sezutul tapitat , iar spatarul din plastic perforat.


Culori PAL melaminat
Comoda cu sertare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*