Scaune fier forjat

Fierul forjat prin faptul ca poate fi modelat dupa dorinta ofera posibilitatea realizarii diverselor obiecte de mobilier.
Intre acestea se incadreaza si scaunele, obiecte ce pot fi utilizate in combinatie cu alte obiecte de mobilier din casa sau pentru interioarele barurilor, restaurantelor sau teraselor.

Scaunele realizate din fier forjat au o nota distincta prin rezistenta si design-ul lor. Realizate in totalitate din fier forjat si vopsite in camp electrostatic in culori :alb, negru, argintiu sau patinat, pot avea forma sezutului rotunda, patrata sau ovala. Aceasta poate fi tapitata cu piele ecologica sau poliuretan imbracat in stofa, dar pot fi accesorizate si cu perne detasabile in culori diferite.


scaune fier forjat
 
Spatarul scaunelor poate fi din fier sau poate fi accesorizat cu zone tapitate asemeni cu sezutul sau cu perne decorative. In cazul in care se doreste combinarea fierului forjat cu alte materiale este posibila realizarea scaunelor pe structura de fier forjat, iar sezutul si eventual partial spatarul din lemn sau PAL in culori diverse. Scaunele pe structura de fier forjat pot avea picioarele curbate, drepte sau rotunjite, elemente decorative deasupra spatarului sau in partile laterale.
Manerele pot sa lipseasca sau pot avea forme elegante, spiralate sau drepte, asemeni vechilor jilturi boieresti.
Modelele alese pot fi standard sau se pot adapta cerintei clientilor fara sa stirbeasca rezistenta si eleganta scaunelor de acest tip.


Culori PAL melaminat
Mobilier comercial

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*