Scaune din plastic pentru gradina si interior

Conceptia oamenilor asupra plasticului este in general negativa din cauza ca pare un material ieftin si fragil. In trecut se realizau din plastic obiecte putin trainice, adesea de unica folosinta. Aparitia PVC-ului aduce pe piata romaneasca si implicit in cotidian obiecte trainice, usoare si foarte des utilizate. Caracteristicile acestui produs faciliteaza utilizarea sa in cele mai diverse locuri.
Din acest material s-au realizat obiecte de mobilier destinate utilizarii in spatii deschise.
Din aceasta categorie amintim scaunele cu un colorit bogat si o diversitate de forme si marimi. Amenajarea unui spatiu in gradina de langa casa necesitata amplasarea unor scaune confortabile. Se pot alege scaune colorate cu spatar realizate integral din PVC. Acestea au o clasa de rezistenta sporita, intre 30-100kg, iar orientarea spatarului la 75 grade ii asigura confort si stabilitate fiind suprapozabile.
Dimensiunile acestui tip de scaune sunt : l=50cm/ a=40cm/h=75cm. In cazul in care doriti sa oferiti un spatiu destinat copiilor acesta poate fi dotat si cu scaunele colorate. Ele sunt rezistente si au dimensiunile adaptate varstei copiilor.Un scaun pentru gradina destinat adultilor sau copiilor are un pret potrivit pentru toate buzunarele.
Taburetele au clasa de rezistenta si sustinere cuprinsa intre 25-80kg. Se pot utiliza si pentru interior pe terase sau balcoane inveselind spatiul cu culorile lor, sunt rezistente la utilizari repetate.

Arbusti decorativi
Piscine din beton

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*