Scaune din inox

Inoxul reprezinta materialul din care se realizeaza multe obiecte cu un grad mare de utilizare. Rezistenta si eleganta sa il recomanda si pentru fabricarea scaunelor. In magazinele de mobilier gasim o mare varietate de scaune cu structura din inox cu multiple utilitati : pliabile, rotative, reglabile pe inaltime sau fixe in forme clasice sau moderne.

Inoxul satisface nevoia de eleganta si stil in realizarea unui mobilier.Scaunele inalte cu structura din inox si sezutul in forma patrata sau rotunda pentru baruri si restaurante.
Acestea pot avea spatare joase si rezistente iar in combinatie cu tapiteria din piele ecologica genereaza un aspect modern, special. Un alt model ce se poate folosi in aceeasi locatie ar fi cele cu structura inox, suportul rotund ii da stabilitate,sistem gas-lift, cu sezutul din PVC de diverse culori, cu dimensiunile: 67x80cm. Scaunele din inox sunt foarte usoare si suprapozabile. Scaunele pliabile cu spatar realizate integral din inox cu finisaj mat sau cromat.
Aceste scaune sunt recomandate pentru gradina sau terase in cazul uzului particular si la fel de bine se pot utiliza pe terasele restaurantelor, in sali de conferinta sau sali de asteptare, putand fi pliate cand nu se folosesc, ocupand spatiu mic. Inoxul se poate combina cu sticla, plasa de nylon sau plastic pentru realizarea unor scaune moderne.
Caracteristicile scaunelor de acest tip sunt : rezistenta la utilizari multiple ; rezistenta la factorii naturali ; confort si eleganta.

Mese de granit
Mobilier englezesc

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*