Scaune de conferinta din piele

Asa cum usa de intrare din locuinta il reprezinta pe proprietar, la fel si scaunele dintr-o sala de conferinta ii reprezinta pe cei care se aseaza pe ele. Pentru a da valoare locului si o anumita incarcatura emotionala spatiului, este bine ca in salile de conferinte sa existe scaune imbracate in piele.
Aceste scaune sunt realizate pe structuri de lemn natur, fag sau stejar, sau pe structuri metalice. Scaunele pot fi realizate pe structura de lemn vopsit in negru, cu tapiterie din piele ecologica sau naturala.
Acest material realizeaza un efect clasic, sobru si puternic personalizat. Forma joasa, moderna le recomanda pentru birouri, sali de conferinta unde creeaza un aspect rafinat.
Scaunele cu spatar inalt, cu brate de metal vopsite in camp electrostatic, cu spatar ergonomic si piston de reglare pe verticala sunt recomandate in astfel de locuri.
La fel de elegante sunt scaunele cu spatar tapitate cu piele ecologica sau naturala in culori deschise: bej, crem sau alb. Scaunele de conferinta realizate pe structura din otel  cromat sau vopsit in camp electrostatic au o linie eleganta fiind stabile si ergonomice.
Bratele cu latimea de 8-10cm pot fi realizate din metal sau pot fi imbracate in piele. Scaunele cu cadru de lemn, vopsit in nuante de cires sau nuc, au un aspect sobru si elegant.
Manerele rotunde din lemn, in aceeasi nuanta, contrasteaza cu tapiteria din piele ecologica. Dimensiunile lor sunt standard: sezut: 60X62cm, inaltime: 46cm.

Mobila si mobilier balcon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*