Scaune de bar confectionate din lemn

Scaunele pentru bar realizate din lemn reprezinta alegerea perfecta datorita mai multor aspecte. Acestea sunt reprezentate de rezistenta, forma, design si culoare. Lemnul este un material cald, ce permite utilizarea scaunelor cu sezutul si spatarul din lemn sau cu structura de lemn, sezutul fiind tapitat in culorile dorite.
Barul este locul in care doresti sa fii in intimitate, unde sa stai confortabil si sa te relaxezi, iar aceste tipuri de scaune iti ofera aceasta oportunitate.
Daca ne referim la culorile scaunelor utilizate in baruri observam o paleta destul de larga; de la culoarea wenge, maro, bej, alb sau crem, fiecare dintre ele asortandu-se cu ambientul creat.
Scaunele utilizate in baruri pot avea model rustic, clasic sau modern, aducand un element special ambientului ce se doreste realizat in interior.
Inaltimea acestora poate fi diferita: clasice cu h=75/85cm sau joase 45/50cm in functie de tipul de masa langa care sunt asezate.
Scaunele pot fi realizate pe schelet de brad, fag sau stejar, sau fag aburit.
In functie de material este realizata linia cromatica si designul.
Lemnul de fag si fag aburit permite linii arcuite ale spatarului, a sezutului si a picioarelor, iar lemnul de brad si stejar are linii elegante, cu unghiuri drepte asemeni tronurilor de odinioara.
Pentru scaunele cu structura de lemn si sezut tapitat observam asocieri coloristice dulci sau contraste indraznete care ofera astfel interiorului un aer clasic sau modern.

Bancuta de lemn pentru sali de asteptare
Suport de haine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*