Scara placata cu gresie

Gresia reprezinta eleganta si trainicie, indiferent de locul in care este utilizata. Gresia antiderapanta in diverse culori si nuante, aceasta se poate utiliza si in placarea scarilor exterioare, special creeata pentru a fi rezistenta la factorii de mediu. Se poate realiza placarea scarilor exterioare de intrare in locuinta sau cele care conduc spre etaj; atat treptele cat si contratreptele pot fi realizate din aceeasi culoare sau culori contrastante.

Montarea placilor se face la fel ca pentru interior, diferenta constand in materialele special pentru exterior: gresie, adeziv, chit.
Fie ca este montata pe suport de otel, beton sau metal, scarile desavarsesc stilul unei locuinte, reprezinta un element decorativ de valoare, si rezistent in timp. In ceea ce priveste placarea cu gresie a scarilor din interior, aici se poate utiliza gresie pentru interior, sau pentru exterior, in functie de colorit si de marimea placilor.
In interior intalnim scari cu 2-3 trepte care separa living-ul de bucatarie sau separa doua camere, amplasate la inaltimi diferite, sau scari interioare care conduc spre camerele de la etaj.
In cazul treptelor sau scarilor despartitoare dintre camere montarea gresiei se poate realiza pe suport de zidarie, in cazul scarilor interioare placile trebuie sutinute de schelete din metal sau beton. Culorile pentru gresia folosita la placarea treptelor si contratreptelor fie ca e aceeasi sau diferita trebuie sa se armonizeze cu interiorul.


Cateva modele de balustrade fier din forjat pentru scara dvs. interioara
Scari interioare din beton

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*