Saltele relaxa | Prezentare modele si caracteristici

Daca doresti sa ai o pozitie confortabila in timpul somnului si o pozitie corecta a coloanei vertebrale si sa nu fii deranjat de miscarile celeilalte persoane care doarme langa tine, este indicat sa alegi saltelele relaxa.


Prin alegerea acestei game de saltele poti beneficia de de un produs realizat la standarde europene, din materiale de import si poti opta pentru preferintele legate de natura medicala.


 


saltea relaxa


 


 


Saltelele relaxa au un grad de duritate mediu spre moale. Structura interioara este formata dintr-un pat de arcuri  din otel ?carbon asezate sub forma de plasa legate intre ele cu sarma elicoidala ce ii confera rezistenta. La fiecare doua randuri de arcuri s-a asezat o fasie de spuma poliuretanica pentru a spori confortul si rigiditatea. Pasla dura care acopera aceste straturi si vatelina ii confera elasticitatea dorita.Peste acest invelis s-a adaugat un strat de material textil T.N.T.si poliuretan. Intreaga saltea este tratata chimic impotriva acarienilorsi este prevazuta pe lateral cu cate 2 butoni de aerisire.


 


Criteriile de selectie ale saltelelor relaxa se inscriu intre urmatorii parametri :


         rigiditate3/7 ;


         elasticitate4/7 ;


         grad relaxare musculatura 3/7 ;


         disipare puncte presiune2,5/7 ;


          efect de balans 25%-30%.


Dormitor din lemn masiv
Spatii de depozitare - pat cu sertare si sertare pentru pat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*