Saltele ortopedice | Avantajele utilizarii lor

Salteaua trebuie sa fie comoda, dar nici pe post de “hamac”, prea moale, nici pe post “de scandura”, prea tare. Daca este prea dura apasa puternic vertebrele lombare si creeaza o tensiune ce va impiedica relaxarea coloanei vertebrale.

Un alt aspect este determinat de acarienii ( vietuitoare invizibile) care sunt purtatori de multe boli si isi gasesc un loc prielnic in saltelele netratate chimic impotriva acestora.


 


 Saltea ortopedica


 


O alegere buna pentru un somn linistit si sanatos il constituie saltelele ortopedice. Acestea sunt destinate utilizarii pentru paturile clasice, cu o margine de cca.5 cm in care salteaua se incastreaza pentru o rigiditate optima.


 


Inaltimea saltelei este de 17cm si permite o elesticitate buna generata de arcurile legate cu sarma elicoidala ce-i confera rezistenta la diverse miscari. Aceste saltele au o margine dintr-o plasa speciala din spuma poliuretanica cu densitatea de 25kg/mc.


Intreg ansamblul este acoperit cu fetru peste care se aplica o fata de vara din PES (amestec de lana si bumbac) si pe o parte fata de iarna din TERASSIN (amestec de lana). Peste acestea se aplica un dril din bumbac si poliester, iar peretii laterali au 4 butoni de ventilatie.


Tot ansamblul este tratat chimic impotriva mucegaiului si acarienilor si indeplineste criteriile standard impuse de U.E.


Dormitor din lemn masiv
Mobila pentru dormitor - Pat de piele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*