Rezervor WC

Dotarea bailor cu rezervoarele wc reprezinta un aspect important, iar alegerea modelul este in functie de conditiile existente si de preferinta. Sunt rezervoare aparente si ingropate ; a doua categorie necesita si un suport de sustinere din cadru inox rezistent la umiditate.

O alta posibilitate de alegere a rezervoarelor o reprezinta numarul comenzilor : monocomanda sau bicomanda ; iar o alta optiune se poate face in functie de locul de amplasare : medie inaltime sau joasa inaltime.


model rezervor wc
Indiferent de aspectele semnalate anterior, aceste accesorii sunt realizate din plastic special, anticondens.
Rezervoarele monobloc pentru montaj la medie inaltime sunt prevazute din constructie cu garniture si echipamente de fixare in perete. Permit o functionare silentioasa, cu timp de umplere scurt, au un flux rapid de apa si permit un consum mic de apa prin intreruperea fluxului, volumul de apa 6-7 l.
Rezervoarele cu dubla comanda sunt realizate din acelasi material, montarea se face la medie inaltime cu echipamentul cu care este dotat din fabricatie, dar are cateva caracteristici speciale : protectie fonica, 3 posibilitati de conectare stanga/ dreapta/spate, are racord flexibil si robinet de inchidere.
Pentru spatiile care permit, exista rezervorul de colt, ce se monteaza la joasa inaltime cu racordul si echipamentul din dotare, mecanismul plutitor se poate monta stanga/dreapta, este silentios, are monocomanda si un volum de 9 l apa cu posibilitate de intrerupere a fluxului.


Dusuri pentru baie
Sisteme de incalzire electrice

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*