Reconditionare cada baie

Pastrarea igienei corporale porneste si de la starea igienica a obiectelor sanitare din baie : cada, chiuveta, wc. Daca s-au deteriorat sau in urma unor acidente sunt ruginite, mate sau patate cu substante diverse, exista posibilitatea reconditionarii acestora.
In cazul cazii, daca aceasta este din fonta, se poate cu usurinta reconditiona si aduce in stadiul “de nou” apeland la o firma de resort.
Cazile din fonta prezinta o serie de avantaje fata de alte materiale din care sunt construite cazile.Aceste avantaje constau in : posibilitate de reconditionare a aspectului lucios emailat ; stabilitate ; rezistenta sporita ; izoleaza termic si fonic ; nu flambeaza si nu fac zgomot atunci cand sunt folosite, ca alte materiale.  Specialistii vor folosi materiale puternic anticorosive, vor dezinfecta cada si ii vor da un nou email, garantat pe 2-3 de ani de folosire.
Email-urile ce pot innoi cada pot fi albe, crem, vernil, bleu sau roz, oferind posibilitatea de a asorta culoarea cazii cu cea a interiorului baii. In functie de preferinte, cazile de fonta pot fi vopsite uni sau in combinatii coloristice.
Avantajul reconditionarii unei cazi din fonta consta si in aceea ca nu trebuie demontata, ci specialistii se deplaseaza la client cu materialele necesare. Operatiune de innoire a cazii nu dureaza mai mult de 2 ore, nu este costisitoare financiar si este recomandata macar o data la 5-6 ani pentru mentinerea esteticului si igienizarea specifica a acesteia.

Uscator de maini
Dusuri pentru baie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*