Portocaliul potrivit chiar si pentru baie | Modele de bai portocalii – GALERIE FOTO

Intotdeauna am crezut ca o zugraveala portocalie este mult prea indrazneata pentru orice incapere a locuintei.

In ultima vreme dupa ce am gasit o multime de livinguri sau dormitoare minunate pe nuante cromatice de portocaliu a venit vremea si pentru baie.
Va prezint mai jos o baie care mie mi se pare extrem de reusita. Este o baie moderna cu elemente facute pe comanda incepand de la cada din plexiglas transparent si terminand cu dulapioarele maro inchis cu elemente trafortate cu nuanta de portocaliu deschis. Elementul care confera modernitatea suprema a spatiului il reprezinta aplica asezata asimetric deasupra oglinzii.

baie moderna portocalie

sursa foto: www.designtopnews.com

Vazand baia de mai sus poate ati inteles de ce portocaliul este o nuanta perfecta pentru decorarea unei bai. Chiar si psihologii recomanda cromoterapia cu nuante deschise de portocaliu pentru cei care sufera de episoade de depresie.
Spre deosebire de rosu , portocaliul nu micsoreaza spatiul. Nuantele lui  invigoreaza si incalzesc orice incapere.

Insa nu toti suntem la fel, deci nu tuturor ne poate placea aceeasi nuanta, de aceea va propun in continuare sa vizionati o GALERIE FOTO cu diferite tipuri de bai , mai mari sau mai mici, decorate in diverse tonuri de portocaliu. Poate veti gasi printre ele si nuanta voastra preferata.

Cum asortam culorile pentru baie - exemple de scheme de culori
Dulap din lemn cu oglinda pentru baie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*