Porti batante automate

Portile batante automate reprezinta solutia sigura si eleganta pentru a realiza o intrare moderna pe proprietate. Modernizarea se poate face fara schimbarea aspectului exterior al acesteia sau se poate monta odata cu aceasta. Sistemele de automatizare sunt rezistente la factorii de temperatura si la utilizari indelungate determinate de componentele de calitate superioara care se folosesc.
Sistemul ergonomic si modern permite accesul facil, cu control de la distanta pentru inchidere/deschidere.
Motoarele utilizate in actionarea portilor pot fi: aparente drepte, aparente articulate sau ingropate.
In functie de inaltimea portilor, greutatea acestora si numarul de canaturi se pot alege cele mai eficiente variante de automatizare.
Motoarele utilizate la cerintele unui trafic frecvent (30 de utilizari pe zi) pot fi aplicate portilor cu doua canate, cu lungime maxima de 3 m si greutate de 250 kg, au o garantie de 10 ani.
Carcasa de deschidere este eleganta, din aluminiu anodizat, cu sistem de blocare/deblocare la cheie si cu baterie care sa asigure functionarea in caz de intrerupere temporara a electricitatii.
Pentru portile cu un canat, cu  dimensiune, greutate si utilizare redusa pot fi alese sisteme automate ingropate.
Acestea nu influenteaza aspectul exterior al portii, miscarea se face fara sa afecteze imaginea acesteia la exterior, pretandu-se la orice tip de poarta avand 3 tipuri constructive ce permit deschideri cu unghiul de pana la 180grade.

Tipuri si modele de case de vacanta
Robineti de gaz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*