Placa de actionare WC

Placa de actionare reprezinta placuta care declanseaza macanismul de evacuare a apei aflate in rezervorul bazinului wc. Acest mecanism se afla incorporat in rezervor si poate fi simplu sau cu doua posibilitati de declansare: maxim sau mediu. Placutele de actionare cu jet dublu permit o economisire cu 50% a cantitatii de apa, utilizata dupa preferinta.

Actionand placuta mare se declanseaza intreaga cantitate de apa din rezervor, in timp ce butonul ECO asigura declansarea a jumatate din cantitate.
In functie de tipul rezervorului placutele pot avea forma rotunda sau dreptunghiulara.
Pentru rezervoarele ingropate in perete sau in perete fals, si butonul de actionare va fi aplicat, iar forma acestuia poate fi aleasa dupa preferinta.
In cazul rezervoarelor la inaltime joasa sau medie, acest accesoriu este la indemana pe spatiul superior al rezervorului.
Materialul din care este confectionat acest buton ii ofera rezistenta la utilizari frecvente si posibilitate de curatare cu substante specifice.
Culoarea placii de actionare poate fi aceeasi cu a rezervorului sau poate fi intr-o culoare contrastanta pentru estetic si depistarea facila daca este intuneric in interior.
Materialul de PVC reprezinta optiunea des intalnita, iar marcajul optiunii pentru cantitate redusa de apa se poate realiza prin inscriptia ?ECO?; prin diferenta de marime a placutei de actionare sau prin cavitatea mai mare sau mai redusa a spatiului de manevrare a acestuia.

Cada cu hidromasaj rectangulara
Baterie pentru lavoar cu senzor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*