Pietris decorativ

Pietrisul decorativ poate da un plus de valoare oricarui spatiu exterior sau interior. De diferite tipuri, culori si marimi, poate decora la exterior aleile, spatiile din jurul arbustilor decorativi sau al copacilor, un fir de apa sau un spatiu mai putin insorit.
In interior se poate amplasa in jurul unor ghivece de flori, pe langa acvarii sau in jurul semineelor unde puternic sau estompat luminate, aduc un plus de farmec.

De la diametre cuprinse intre 2-7cm, se poate realiza cu ajutorul pietrisului decorativ adevarate spatii multicolore.
Tipul aranjamentelor cu pietris decorativ trebuie sa corespunda intregului ansamblu. Multe tipuri de plante sau obiecte decorative sunt puse in evidenta cu pietris negru sau gri ce le inconjoara. In cazul in care vreti sa aduceti pete intunecate intr-un spatiu insorit, puteti amplasa boluri cu pietris negru, alb si gri din loc in loc in gradina. Macii vor prospera si se vor evidentia intr-o gradina marcata cu alei fine de pietris gri sau negru. Pietrisul decorativ imbina frumusetea naturii si eleganta culorii.
Marcarea aleilor cu pietris decorativ rosu, galben sau bleu va realiza cu verdele ierbii un contrast puternic. Pentru interior dar si in exterior se poate folosi pietrisul decorativ din aliaje de sticla colorata. Acesta aduce in completare si reflexia luminii naturale sau artificiale completand cu succes ambientul. Pietrisul decorativ se poate aplica pe obiecte si pe ziduri sau peretii camerei, folosind un adeziv special.

Sticla pictata manual
Decoratiuni de iarna

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*