Pervaze usi

Pentru a proteja interiorul de factorii de mediu externi este indicat sa montati usile cu pervaz. Aplicand pervazele se evita si pierderile de caldura spre exterior si infiltratiile. Aspectul exterior si interior al imobilului are de castigat din punct de vedere estetic.
In gama pervazelor pentru usi se incadreaza o diversitate de modele si nuante realizate din lemn sau metal.
Ca forma, pervazele pentru usi pot fi reglabile, ajustabile, semirotunde cu imbinare sau semirotunde aplicate.
Materialul utilizat in realizarea lor poate fi PVC in cazul usilor termopan, iar acestea sunt cu imbinare pentru a respecta linia arhitecturala a cladirii.
Ele sunt rezistente la zgarieturi, umiditate, diferente de temperatura si sunt usor de intretinut.
Grosimile acestor tipuri de pervaze se inscriu intre: 150 mm; 200 mm; 250 mm sau 300 mm. Culorile pot fi asemenea usii, dupa preferinta: alb, stejar auriu, stejar inchis, nuc inchis sau deschis, cires sau mahon.
Pervazele din tabla si aluminiu pot fi aplicate usilor exterioare ale locuintei sau usilor de garaj. Ele sunt tratate cu substante anticorozive si apoi vopsite antistatic. O alta categorie este cea a pervazelor din lemn sau lemn stratificat ce se livreaza odata cu usile de interior pentru bucatarii, bai sau camere, in functie de dimensiuni. Lemnul masiv stratificat utilizat in realizarea usilor si a pervazelor este rezistent si nu se torsioneaza.Cele din MDF acoperite cu furnir natural au dimensiuni standard: 220x70x9cm.

Usi celulare de interior
Arcade usi de interior

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*