Perne din puf

Perna pe care dormim influienteaza 50% calitatea somnului si odihna.
Pentru a dormi in conditii propice unei odihne totale este important sa folosim perne confectionate din materiale naturale. In acest scop au fost create pernele din puf de gasca asezate in huse de bumbac alb.

Penele si puful de gasca sunt sensibil mai usoare si mult mai curate decat cele de gaina. In realizarea pernelor se foloseste puful de pe capul pasarilor si cel de la penele de pe spate. Pentru a fi utilizate de catre orice persoana, chiar si de catre cele alergice, penele au fost tratate cu substante antialergice si antiacarieni. Acest tratament le sporeste elasticitatea si le confera siguranta impusa de legile europene in acest sens.


perne puf
Orice perna din puf isi pastreaza elesticitatea timp de doi ani in conditiile utilizarii zilnice. Avantajele acestor perne sunt :
a) au un grad sporit de elasticitate din cauza materialului folosit, penele de gasca fiind goale in interior ;
b) datorita tratamentului anterior utilizarii nu au mirosuri neplacute ;
c) materialul interior(puful) si husa fiind produse naturale, sunt antialergice si previn transpiratia.
Dimensiunile la care sunt confectionate acest tip de produse acopera toate cerintele clientilor. Sunt perne mari, dimensiuni 70/70cm ; perne medii cu dimensiuni 50/70cm si mici, 40/40cm ambalate in vid si iau forma specifica dupa 24h de la deschiderea pachetului. Pernele mari cu duritate medie au 1000grame puf, iar cele mici au 800grame puf.


Cuverturi pentru canapele
Mici decoratiuni cu oglinzi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*