Pereti cortina

Peretii cortina reprezinta o varianta moderna de fatada ecologica, a peretilor pentru constructiile vitrate. Acestia sunt realizati din sticla speciala pe rame metalice, permit intrarea luminii naturale, sunt usor de montat si de intretinut ( montajul peretilor cortina este extrem de facil). Structurile de acest tip se pot monta pe planuri verticale sau pe planuri inclinate, realizandu-se luminatoare sau cupole.

In functie de elementele vizibile din exterior, de detaliile tehnice dar si preturi, exista trei variante de pereti cortina :


a) standard,
b) semistructurali,
c) structurali.
Peretele cortina clasic are profile vizibile si din interior si din exterior,realizati intr-o varietate de modele adaptabile oricarui tip de constructie. Ferestrele nu ies inafara ramei cu grosime de 55mm. Sticla montata in rama  poate fi intre 6-32mm. Acest tip de perete este articulat, proiectat sa faca fata oricaror deformari sau dilatari ale cladirii generate de cutremure, vibratii, furtuni.
Peretele semistructural reprezinta o constructie articulata, rezistenta la intemperii si deformari ale cladirii fara a-si pierde rezistenta. Ramele speciale asigura un finisaj perfect cu un mare numar de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarei incarcaturi statice sau dinamice. Impermeabilitatea este determinata de cele trei randuri de garnituri EPDM si sistemul de scurgere destinat oricarei acumulari de apa.
Peretele structural cu profilul  din aluminiu ce nu este vizibil din exterior. Sticla este lipita de rama cu un silicon structural si nu au bariera termica.


Constructii industriale
Clase de beton

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*