Perdele rosii | de ce sa alegem perdele de culoare rosie

Nu exista multe ferestre care sa fie decorate cu perdele rosii. Motivele cred ca sunt mai multe dar in principal cred ca este vorba despre faptul ca majoritatea persoanelor iubesc culorile mai deschise si de aceea atunci cand vine vorba de perdele cea mai des aleasa nuanta trebuie sa contina neaparat si albul.

Perdelele rosii sau macar cu motive de culoare rosie pot arata fantastic , mai ales daca le asortati corespunzator.  Nu este nevoie sa alegeti un rosu tipator ci este suficient sa optati pentru o nuanta mai “cuminte” precum rosu de Burgundia sau mahon si perdelele dvs. vor arata splendid mai ales daca in camera aveti mobila din lemn masiv de culoare inchisa.


 


Perdea rosie


 


Perdele rosii fie ca le alegeti pentru dormitor fie ca optati pentru ele in sufragerie , living sau bucatarie au foarte mult stil si mai ales daca mai aveti si cateva decoratiuni de culoare rosie se vor potrivi minunat. Un lucru pe care trebuie neaparat sa il aveti in vedere atunci cand optati pentru perdele rosii este ca rosul este o culoare tare si se potriveste mai bine cu o locuinta mica sau cu ferestre mici. De asemenea stilul perdelei alese va determina cat de atractiva si de interesanta va arata fereastra dvs. .


 


Ca o concluzie va pot spune doar atat : daca tema camerei alese de dvs. este stilul clasic sau modern atunci cu siguranta ar trebui sa optati pentru perdele rosii.


Materiale pentru draperii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*