Perdele de bucatarie | Cum sa alegem perdelele potrivite

Sa alegi perdelele de bucatarie potrivite pentru design-ul bucatariei este o sarcina deloc usoara cu care majoritatea dintre noi ne vom confrunta la un moment dat in viata. Parca ne-am dori ceva cu stil dar totusi sa nu fie prea impopotionat, ceva care sa lase lumina sa patrunda inauntru dar prin care totusi sa nu ne vada vecinii, si daca ne gandim mai bine am renunta la o parte din dorintele anterioare si am alege o perdea de bucatarie care sa ne permita sa deschidem fereastra si sa aerisim cu usurinta , ca doar vorbim de bucatarie, camera unde gatim…


Perdelele clasice de bucatarie cu care ne-am obisnuit cu totii ( cele in stil rustic formate din doua perdele separate care imbraca fereastra in partea de sus si in partea de jos  ) ca cea din imaginea de mai jos reprezinta in opinia mea cel mai bun exemplu de decorare a unei ferestre de bucatarie.


perdea de bucatarie model rustic


 


 


Acest tip de perdea de bucatarie adauga caldura si confort bucatariei si in plus sunt foarte usor de montat.  


 


Daca va veti asorta perdelele de bucatarie cu o culoare ce se gaseste in coloritul podelei, zugravelii sau tapetului veti spori culoarea acestei culori alese. Perdelele de bucatarie sunt disponibile intr-o mare varietate de imprimeuri dar si de culori ca de exemplu perdele de bucatarie , pe care sigur le cunoasteti cu totii , cu fructe, legume, porumb sau floarea soarelui sau perdelele confectionate din material in carouri sau in dungi. Aceste imprimeuri sunt frumoase si pot fi folosite daca restul bucatariei este neutra iar modelele nu intra in conflict unele cu altele. Ca regula generala folositi culori simple daca aveti pereti cu modele, si perdele cu model pentru pereti simpli. De asemenea aveti in vedere si culoarea blaturilor de bucatarie si a gresiei sau a faiantei.


 


Daca nu va descurcati in alegerea unor perdele de bucatarie puteti opta pentru jaluzele sau storuri. Acestea sunt perfecte pentru ca ziua puteti lasa soarele sa intre in camera , iar seara le puteti trage pentru a nu lasa ochii curiosi sa patrunda in casa dvs. Alegeti niste jaluzele sau storuri simple si care sa va permita sa deschideti geamul cu usurinta.


Materiale pentru draperii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*