Perdele de birou

Chiar daca nu este casa noastra, biroul este de cele mai multe ori locul in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Pentru un confort optim si o atmosfera propice de lucru, trebuie amenajat in asa fel incat sa ne simtim bine in acel spatiu. Un element important al amenajarii il constituie perdelele.

Fie ca este vorba de unul sau mai multe geamuri, perdelele trebuie bine alese pentru ca sunt cele care imprima o nota dominanta interiorului si au rolul de a te feri de priviri indiscrete si de a cerne lumina solara. Se poate opta pentru perdele cu textura fina : matase, organza uni sau cu imprimeuri fine la care se pot atasa draperii cu textura mai deasa, cu imprimeuri florale sau colorate uni pentru a proteja interiorul de razele soarelui si de caldura vara.
In cazul birourilor mari, cu multe geamuri se poate opta pentru perdele verticale. Acestea ofera posibilitatea de a le deschide partial, total sau deloc, permitand patrunderea luminii dupa preferinta.
Pentru birourile mai mici, cu un singur geam este indicata utilizarea perdelelor simple, fine si transparente care filtreaza lumina si fereste interiorul de privirile indiscrete.
Un alt aspect semnificativ este acela de a asorta perdeaua cu celelalte elemente din birou : mobilier, lustra sau corp de iluminat, covor.
Daca pentru perdele se recomanda utilizarea unor materiale fine, in nuante calde, uni : crem, galben pai, vernil, turcuoaz.
Aspectul interior se completeaza estetic printr-o perdea de bun-gust.


Galerie din lemn pentru perdea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*